Accountmanager

"Word jij blij van verkopen met inhoudelijke kennis, maar krijg je ook een kick van scoren?"

Wie ben jij?

Kun jij ons helpen om middelgrote bedrijven in de maakindustrie te laten excelleren? Je bent verantwoordelijk voor de omzet van  ERP gerelateerde projecten door verkoop van softwarelicenties, consultancydiensten en contracten voor en bij bestaande klanten. Je bent van A tot Z betrokken bij het commerciële traject. Met andere woorden vanaf het eerste contact met de klant tot en met de overdracht van de opdracht naar de projectleider en consultant ben jij in beeld! Onze sterke Marketing en Inside Sales afdeling organiseert de  events en realiseert de leadgeneratie. Samen zorg je voor een goed gevulde pijplijn. Door jouw achtergrond en ervaring ben je een professionele gesprekspartner van directieniveau tot de magazijnvloer en signaleer je en creëer je behoeftes. Je bent creatief en bedenkt, eventueel samen met de Solution Consultant, mogelijke oplossingen voor de klant. Je bent een relatiebeheerder pur sang,  communicatief overtuigend en je beschikt over zelf startend vermogen.

Je werk is afwisselend, dat betekent dat je goed kunt schakelen tussen verschillende situaties. Je hebt afspraken met  klanten, bent betrokken bij demonstraties en je organiseert referentiebezoeken. Verder verzorg je aansprekende presentaties of ben je host in Webinars. Ook breng je goed leesbare en doordachte offertes uit en ben je een meester in het closen  van de deal. Onderhandelen en afsluiten zit in je DNA en geeft jou die ultieme kick. De administratieve werkzaamheden van je eigen pijplijn verwerk je in het aanwezige CRM systeem, zodat je je dagelijkse werkzaamheden in de grip houdt en focus hebt op je klanten set. Je rapporteert aan de (Commercieel) Directeur.

Wat vragen wij?

Je bent woonachtig in West-Brabant of Zuid-Holland, hebt een afgeronde HBO+ of WO opleiding (voorkeur Bedrijfskunde of Bedrijfseconomie) en minimaal 5 jaar ervaring in een commerciële functie. Je hebt ervaring met de verkoop van bedrijfssoftware (zoals ERP, Supply Chain, CRM, BI, HRM etc.), maar belangrijker is dat je vooral verstand hebt van bedrijfsprocessen en oplossingsgericht kun denken.
Tot slot heb je affiniteit met de maakindustrie en zie je het als een uitdaging om onze klanten, middelgrote bedrijven in de industrie, te helpen excelleren.

Wat bieden wij jou?

Veel vrijheid in het uitvoeren van je dagelijkse werkzaamheden. Je gaat samenwerken met slimme en sociale collega’s. Je krijgt in eerste instantie een arbeidsovereenkomst voor bepaalde tijd, met de intentie om bij wederzijdse tevredenheid een arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd aan te gaan. Het vaste bruto jaarsalaris kan oplopen tot ruim € 66.440,- op basis van 40 uur. Verder bieden wij een aantrekkelijke provisieregeling, extra winstdelingsregeling, premievrij pensioen, een leaseauto, laptop en telefoon. Ook vind je bij ons alle ruimte voor (persoonlijke) ontwikkeling en de mogelijkheid om vakantiedagen bij te kopen.

Over AB

Bij ruim 500 bedrijven in uiteenlopende industriële branches hebben we succesvolle implementaties uitgevoerd. Dat maakt ons dan ook de grootste Exact partner voor de industrie in Nederland. Wij staan er voor dat onze klanten hun bedrijfsprocessen beter organiseren én automatiseren. Wij laten onze klanten excelleren. Met circa 70 medewerkers, verdeeld over vier vestigingen zijn we in het hele land vertegenwoordigd. Naast hard werken is er ook ruimte voor plezier en ontspanning, work hard/play hard. Want met onze vitale en gelukkige medewerkers kunnen wij top kwaliteit leveren aan onze klanten. Hoe we dat doen? Plezier en eigenaarschap zijn centrale waarden bij AB. We geven veel aandacht aan (persoonlijke) ontwikkeling met bijvoorbeeld een mentor, groeigesprekken, opleiding, training, coaching en kennisdagen. Want net als onze klanten willen we continu verbeteren: elke dag beter! Daarnaast hebben we een zeer actieve PV wat resulteert in bijzondere tripjes naar het buitenland!

 

Direct reageren
Vragen? Neem contact op met Willemijn Dokter!
Willemijn Dokter
HR adviseur: "Heb jij stevige ambities? Wil jij onze klanten laten excelleren? Bij AB hebben we altijd een uitdagende functie voor je beschikbaar. Ook helpen we onze medewerkers graag écht verder. Hoe? Altijd blijven leren bij AB met de mogelijkheden voor ontwikkeling en opleidingsbudget."

Solliciteer nu bij AB!

Laat hieronder je gegevens achter en motiveer waarom jij een AB-er wilt worden.

  • CV
    Max. bestandsgrootte: 2 MB.
  • Motivatie
    Max. bestandsgrootte: 2 MB.
---