HR Business Partner

"We helpen onze medewerkers graag écht verder. Hoe? Altijd blijven leren bij AB"

HR Business Partner met inlevingsvermogen en hands-on mentaliteit

Ben je een stevige en inspirerende gesprekspartner voor directie en management? Krijg je energie van het bouwen aan een organisatie en je eigen team? Zit je vol ideeën en heb je visie op hoe mensen, teams en organisaties zich ontwikkelen? Maar sta je ook met beide voeten in de klei als het moet, en ben je ook een doener? Dan ben jij degene die we zoeken!

Hoe draag jij bij?

Als HR Business Partner ben je dé gesprekspartner voor managers en directie als het aankomt op instroom, doorstroom en uitstroom. Richting medewerkers ben je een luisterend oor en vertaal je signalen naar bruikbare adviezen. Door te sparren, coachen, inspireren en discussiëren ondersteun je de organisatie. Je richt je op het binnenhalen én binden van talent. Ook heb je een visie op cultuur, communicatie en samenwerking, uiteraard gekoppeld aan onze bedrijfsdoelstellingen. Jouw visie vertaal je proactief naar adviezen en ideeën die je met enthousiasme en overtuiging kunt presenteren. Verder denk je na over verbetermogelijkheden en kansen t.o.v. de HR organisatie, en zorg je voor een goede borging van de HR processen. Vanzelfsprekend ben je niet alleen capabel om zaken te bedenken, je neemt ook initiatief om ze te implementeren en pakt zelf actief zaken op.

Als HR Businesspartner geef je gevraagd en ongevraagd advies aan het directieteam en leg je verantwoording af aan een van de directieleden. Je hebt een unieke rol in de organisatie waarbij je echt verschil kunt maken en waar ruimte is om door te ontwikkelen. De standplaats is op een van onze vestigingen te Paterswolde of Deventer en je werkt landelijk omdat we ook vestigingen in Bleiswijk en Uden hebben. Je nieuwe collega’s stellen het namelijk op prijs je maandelijks face-to-face te kunnen spreken.

Wie past bij ons?

We zoeken een proactieve, autonome en gedreven collega. Je hebt minimaal 5 jaar relevante ervaring in een adviserende HR functie en hebt een afgeronde HBO of academische opleiding (HR/(organisatie)psychologie). Ervaring binnen een MKB organisatie en/of recruitmentfunctie is een pré. Je schakelt in ieder geval makkelijk van operatie naar strategie en terug en denkt graag mee over de toekomst van de organisatie. Qua rollen zijn die van adviseur, sparringpartner en coach je op het lijf geschreven. Je bent communicatief sterk, vormt autonoom jouw visie, bent een zelfstarter en een pittige discussie geeft je energie.

Wat bieden wij jou?

Wij bieden een unieke functie waarbij je invloed én impact hebt op de gehele organisatie. Je komt te werken in een dynamische, ontwikkelgerichte organisatie waar de mens echt centraal staat. We bieden een salaris dat past bij je ervaring en de functie, veel mogelijkheden om flexibel te werken en ruimte om jezelf én de organisatie verder te ontwikkelen. Herken je jezelf? Solliciteer direct door hieronder je gegevens achter te laten! De sluitingstermijn van deze vacature is 30 april 2021.

Direct reageren
Vragen? Neem contact op met Roland ten Broeke!
Roland ten Broeke
Commercieel Directeur "We helpen onze klanten graag écht verder. Niet alleen door ze te automatiseren, maar door een complete effectiviteitsslag. Maak vrijblijvend een afspraak en wij komen bij u langs om de mogelijkheden met u te bespreken."

Solliciteer nu bij AB!

Laat hieronder je gegevens achter en motiveer waarom jij een AB-er wilt worden.
  • CV
    Max. file size: 16 MB.
  • Motivatie
    Max. file size: 16 MB.