Medewerker binnendienst (commercieel)

Medewerker binnendienst (commercieel)

Wij zoeken een gedreven medewerker Binnendienst (0.8 – 1 FTE) voor ons kantoor Paterswolde (Groningen).Wil jij helpen onze salescollega’s (administratief) te ondersteunen? Ben je taalkundig sterk en handig met MS Word en MS Excel? Wil je werken in een leuk en dynamisch bedrijf?

Wie ben jij?

Je bent verantwoordelijk voor het opstellen en controleren van contractstukken, zoals offertedocumenten, SLA’s, etc. ten behoeve van de verkoop van softwarelicenties, consultancydiensten en contracten voor en bij bestaande en nieuwe klanten. Je bent nauw betrokken bij het commerciële traject. Je hebt contact met onze Sales Consultants en Accountmanagers, Projectleiders, Management, etc.. Door jouw achtergrond en ervaring ben je een nauwkeurig persoon, die taalkundig (zowel mondeling als schriftelijk) sterk is ontwikkeld. Daarnaast ben je bedreven in het gebruik van de Microsoft Office suite en dan specifiek Word en Excel. Je bent een teamspeler pur sang,  kunt goed prioriteren en onder druk presteren. Je schroomt niet om ook zelf de telefoon te pakken om de klant om een opdracht te vragen.

Wie ben jij?

Je werk is afwisselend, dat betekent dat je goed kunt schakelen tussen verschillende situaties. Je ondersteunt een team van 6 buitendienstcollega’s die met offerte- en opdrachtaanvragen, uitzoekwerk, klantafspraken, etc. jou dagelijks voorzien van voldoende werkvoorraad. Prioriteiten stel je in onderling overleg met elkaar. Je onderhoudt contact met onze leveranciers, verdiept je in productontwikkelingen en legt zaken zorgvuldig vast in onze eigen systemen. Je rapporteert aan de (Commercieel) Directeur.

Wat vragen wij?

Je bent woonachtig in of nabij Groningen, hebt een afgeronde MBO+ of HBO opleiding (voorkeur Schoevers, Bedrijfskunde of Bedrijfseconomie) en minimaal 1 jaar ervaring in een ondersteunende functie. Dat mag een binnendienst of secretariële functie zijn geweest. Je hebt ervaring in het werken met bedrijfssoftware (zoals ERP, Supply Chain, CRM), maar belangrijker is dat je vooral leergierig bent! Zodat je de (ERP) systemen maar ook de  bedrijfsprocessen in de industriële sector snel leert begrijpen.
Tot slot heb je affiniteit met ICT en zie je het als een uitdaging om onze klanten, middelgrote bedrijven in de industrie, te helpen excelleren.

Wat bieden wij jou?

Veel vrijheid in het uitvoeren van je dagelijkse werkzaamheden. Je gaat samenwerken met enthousiaste, slimme en sociale collega’s. Je krijgt in eerste instantie een arbeidsovereenkomst voor bepaalde tijd, met de intentie om bij wederzijdse tevredenheid een arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd aan te gaan. Het vaste bruto jaarsalaris kan oplopen tot ruim € 46.370,- op basis van 40 uur per week. Verder bieden wij een winstdelingsregeling, premievrij pensioen, laptop en telefoon. Ook vind je bij ons alle ruimte voor (persoonlijke) ontwikkeling en de mogelijkheid om vakantiedagen bij te kopen. Daarnaast hebben we een actieve PV die regelmatig leuke activiteiten organiseert en maken we eens per twee/drie jaar een tripje naar het buitenland!

Over AB

Bij ruim 500 bedrijven in uiteenlopende industriële branches hebben we succesvolle implementaties uitgevoerd. Dat maakt ons dan ook de grootste Exact partner voor de industrie in Nederland. Wij staan er voor dat onze klanten hun bedrijfsprocessen beter organiseren én automatiseren. Wij laten onze klanten excelleren. Met circa 70 medewerkers, verdeeld over vier vestigingen zijn we in het hele land vertegenwoordigd. Naast hard werken is er ook ruimte voor plezier en ontspanning, work hard/play hard. Want met onze vitale en gelukkige medewerkers kunnen wij top kwaliteit leveren aan onze klanten. Hoe we dat doen? Plezier en eigenaarschap zijn centrale waarden bij AB. We geven veel aandacht aan (persoonlijke) ontwikkeling met bijvoorbeeld een mentor, groeigesprekken, opleiding, training, coaching en kennisdagen. Want net als onze klanten willen we continu verbeteren: elke dag beter! Daarnaast hebben we een zeer actieve PV wat resulteert in bijzondere tripjes naar het buitenland!

Direct reageren
Vragen? Neem contact op met Denise Arends!
Denise Arends
HR adviseur: "Heb jij stevige ambities? Wil jij onze klanten laten excelleren? Bij AB hebben we altijd een uitdagende functie voor je beschikbaar. Ook helpen we onze medewerkers graag écht verder. Hoe? Altijd blijven leren bij AB! Vanaf je eerste werkdag krijg je toegang tot een online platform vol met opleidingen en trainingen!"

Solliciteer nu bij AB!

Laat hieronder je gegevens achter en motiveer waarom jij een AB-er wilt worden.
  • CV
    Max. bestandsgrootte: 16 MB.
  • Motivatie
    Max. bestandsgrootte: 16 MB.