Guido Daris
Projectmanager

"Continu bezig zijn met het coachen van mensen en deze meenemen op weg naar een significante verbetering"

Krijg je energie van complexe projecten en het begeleiden van bedrijven en collega’s naar excellentie? Ben jij communicatief sterk? Voel je je thuis bij industriële bedrijven? Dan is de functie van projectmanager wat voor jou! Bekijk hieronder het filmpje om een nog betere indruk van de functie te krijgen.

Wie ben jij en wat ga je doen?

Als projectmanager ben je de gesprekspartner van onze klanten en zorg je samen met je projectteam voor het tijdig en naar verwachting afronden van de projecten. Hierbij houd je de uitgangspunten van de klant én A.B. goed in de gaten. Je plant jouw eigen werkzaamheden en de agenda van jouw projectteams (consultants en developers). Je krijgt hierbij ondersteuning van het projectbureau. Je anticipeert op wijzigingen en veranderingen en reageert hier snel op door je klant op te zoeken en het gesprek aan te gaan. Binnen jouw projecten coach je jouw collega’s en stuur je bij daar waar nodig om afgesproken doelen te behalen. Dit leidt tot oplevering van het project zonder zorgen en binnen de gestelde kaders qua middelen. Je stuurt meerdere projecten tegelijkertijd aan, dus snel schakelen en flexibiliteit zijn op jouw lijf geschreven. Je hebt periodiek overleg met andere projectmanagers over verbeterkansen en bent wekelijks op je vestiging aanwezig voor kennisdeling met je collega’s.

Wat vragen wij?

Je hebt WO werk- en denkniveau en minimaal 5 jaar ervaring als projectmanager. De projectmanager die we zoeken blinkt uit in communicatie, is gedreven en heeft ervaring binnen een consultancy organisatie. Je bent gewend verschillende projecten tegelijkertijd te sturen en te schakelen tussen klanten. Je bent mensgericht en vriendelijk in de omgang en communiceert stevig en duidelijk over de inhoud. Je gaat een pittige discussie niet uit de weg. Druk laat je makkelijk van je afglijden. Je hebt een helicopterview, mogelijke risico’s zie jij eerder dan collega’s en klanten, jouw strategie pas je hierop aan. Je blijft op de hoogte van de status van de verschillende projecten en houdt afstemming met jouw projectteams. Je laat je informeren vanuit de cijfers en output, maar vooral via de mensen. Je gaat gericht op je doel af en doet dit met structuur in je aanpak.

Je hebt ervaring of op zijn minst aantoonbare affiniteit met ERP-implementaties, logistieke processen en het begeleiden van veranderprocessen binnen MKB. Je staat vrij ver van de software af, desondanks is het makkelijk sparren met je projectteam als je kennis hebt van (Exact) software.

Direct reageren
Vragen? Neem contact op met Willemijn Dokter!
Willemijn Dokter
HR adviseur: "Heb jij stevige ambities? Wil jij onze klanten laten excelleren? Bij AB hebben we altijd een uitdagende functie voor je beschikbaar. Ook helpen we onze medewerkers graag écht verder. Hoe? Altijd blijven leren bij AB met de mogelijkheden voor ontwikkeling en opleidingsbudget."

Solliciteer nu bij AB!

Laat hieronder je gegevens achter en motiveer waarom jij een AB-er wilt worden.
  • CV
    Max. bestandsgrootte: 16 MB.
  • Motivatie
    Max. bestandsgrootte: 16 MB.