Corporate Recruiter

"Rust jij niet tot je de beste kandidaat gevonden en binnengehaald hebt? Dan zijn wij op zoek naar jou!"

Corporate Recruiter 0.8 – 1 FTE.

Wij zijn op zoek naar een recruiter die samen met ons wil groeien. Word je enthousiast van het werven en selecteren van nieuwe collega’s? Heb je “een neusje” voor het vinden van talent? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wie ben jij?

Als Corporate Recruiter ben jij primair verantwoordelijk voor de werving en selectie van nieuwe medewerkers en dus de groei van AB! Maar hoe zorg je ervoor dat je de juiste professional vindt en binnenhaalt? Dat begint bij het schrijven van wervende vacatureteksten zodat het duidelijk is naar wie wij op zoek zijn. De tijd dat je kon stilzitten tot de sollicitaties binnenstroomden is voorbij, dus neem jij nu zelf het initiatief! Jij schakelt je netwerk in, profileert jezelf en AB op LinkedIn en zoekt op diverse platformen naar geschikte kandidaten om rechtstreeks te benaderen. Je bent verantwoordelijk voor het gehele proces, van het eerste bericht tot aan de ondertekende arbeidsovereenkomst. Je rust niet tot je de beste kandidaat gevonden en binnengehaald hebt. In dit proces doe je, naast online of offline kennismakingsgesprekken op één van onze vestigingen (Paterswolde, Deventer, Uden of Rotterdam), ook assessmentanalyses die je ten behoeve van het sollicitatiegesprek bespreekt met je collega’s. Heb je, nadat je een sterk arbeidsvoorwaardengesprek hebt gevoerd, uiteindelijk de perfecte match gevonden en tekent hij of zij een arbeidscontract met ons? Dan levert dit niet alleen een goed gevoel op, maar ook een bonus per aangenomen kandidaat. Kun jij enthousiasmeren, overtuigen en ben je bereid om samen met ons de lat te leggen qua targets? Reageer dan snel en kom bij AB!

Wat vragen wij?

Het maakt ons niet veel uit waar je woont, mits je bereid bent om regelmatig naar een van onze vestigingen te rijden. Je hebt een afgeronde HBO of WO opleiding (voorkeur richting Bedrijfskunde, Sales of HR) en minimaal 5 jaar ervaring in een commerciële functie bijvoorbeeld als intercedent. Je hebt ervaring in recruitment en affiniteit met ICT (voorkeur bedrijfssoftware of software development). Je rapporteert aan de directeur met HR in zijn portefeuille en werkt nauw samen met onze HR Business Partner.

Wat bieden wij jou?

Veel vrijheid in het uitvoeren van je dagelijkse werkzaamheden. Je gaat samenwerken met slimme en sociale collega’s bij een gezellig en dynamisch bedrijf dat al jaren gericht is op groei. Je krijgt in eerste instantie een arbeidsovereenkomst voor bepaalde tijd, met de intentie om bij wederzijdse tevredenheid een arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd aan te gaan. We bieden een marktconform salaris en een aantrekkelijke bonusregeling, extra winstdelingsregeling, premievrij pensioen, een leaseauto, laptop en telefoon. Ook vind je bij ons alle ruimte voor (persoonlijke) ontwikkeling en de mogelijkheid om vakantiedagen bij te kopen.

Over AB

Bij ruim 500 bedrijven in uiteenlopende industriële branches hebben wij succesvolle implementaties uitgevoerd. Dat maakt ons dan ook de grootste Exact partner voor de industrie in Nederland. Wij streven ernaar dat onze klanten hun bedrijfsprocessen beter organiseren én automatiseren. Wij laten onze klanten excelleren. Met circa 75 medewerkers, verdeeld over vier vestigingen, zijn we in het hele land vertegenwoordigd. Naast hard werken, is er ook ruimte voor plezier en ontspanning. Work hard/play hard! Want met onze vitale en gelukkige medewerkers kunnen wij top kwaliteit leveren aan onze klanten. Hoe wij dat doen? Plezier en eigenaarschap zijn centrale waarden bij AB. Wij geven veel aandacht aan (persoonlijke) ontwikkeling met bijvoorbeeld een mentor, groeigesprekken, opleidingen, trainingen, coaching en kennisdagen. Want net als onze klanten willen wij continu verbeteren en groeien. Daarnaast hebben wij een zeer actieve PV wat resulteert in gezellige bedrijfsactiviteiten en zelfs bijzondere tripjes naar het buitenland!

Meer weten of direct solliciteren?

Op de website www.kombijab.nl kun je meer informatie vinden over bijvoorbeeld onze diensten, producten en klantverhalen. Voor vragen over de functie neem je contact op met Roland ten Broeke (Directeur) op 06-51504485. Voldoe je aan het bovenstaande profiel en wil jij AB komen versterken? Stuur dan je motivatie en CV uiterlijk 15 juni a.s. naar werken@absc.nl t.a.v. Roland ten Broeke. Een online assessment maakt onderdeel uit van de procedure.

 

Direct reageren
Vragen? Neem contact op met Denise Arends!
Denise Arends
HR adviseur: "Heb jij stevige ambities? Wil jij onze klanten laten excelleren? Bij AB hebben we altijd een uitdagende functie voor je beschikbaar. Ook helpen we onze medewerkers graag écht verder. Hoe? Altijd blijven leren bij AB met de mogelijkheden voor ontwikkeling en opleidingsbudget."

Solliciteer nu bij AB!

Laat hieronder je gegevens achter en motiveer waarom jij een AB-er wilt worden.
  • CV
    Max. bestandsgrootte: 16 MB.
  • Motivatie
    Max. bestandsgrootte: 16 MB.