Support Consultant

Effectieve oplossingen voor gewaardeerde klanten aanbieden!

Ben jij de Support Consultant die we zoeken?

Als ideale kandidaat ben je klantgericht en beschik je over uitstekende luistervaardigheden, gecombineerd met een HBO werk- en denkniveau. Je bent flexibel, analytisch en hebt een oplossingsgerichte mindset. Jouw ervaring strekt zich uit tot SQL Server, SQL Databases, IIS, applicatiebeheer, Windows netwerken, virtualisatie en Cloudomgevingen.

Als Support Consultant weet je op heldere wijze te communiceren met diverse stakeholders en ben je bedreven in het managen van verwachtingen. Je vindt het een uitdaging om onder tijdsdruk de juiste procedures uit te voeren, waarbij jouw dienstverlening vaak onderdeel is van de SLA die de klant heeft afgesloten. Het analyseren en oplossen van problemen vergt een creatieve en pragmatische insteek, waarin je excelleert.

Jouw achtergrond als systeembeheerder, DBA’er of software ontwikkelaar vormt een stevige basis voor deze rol. Met jouw expertise en ervaring ben je in staat om effectieve oplossingen te bieden aan onze gewaardeerde klanten.

Wat ga je doen?

Als Support Consultant vervul je een veelzijdige rol binnen ons team. Met jouw kennis en ervaring zorg je ervoor dat de Exact (gerelateerde) applicaties, koppelingen en databases altijd optimaal functioneren volgens de gemaakte afspraken en specificaties. Bij calamiteiten en escalaties ben jij de persoon naar wie collega’s en klanten zich richten voor oplossingen, en je weet je creatieve en analytische vermogen hierbij optimaal in te zetten.

Binnen ons team staat kennisdeling en ontwikkeling hoog in het vaandel, en we waarderen jouw eigen inbreng enorm. Hierdoor krijg je volop ruimte om jezelf te ontplooien en bij te dragen aan onze gezamenlijke groei en succes. Als Support Consultant speel je een essentiële rol in het waarborgen van een soepele werking van onze systemen en het leveren van hoogwaardige ondersteuning aan onze gewaardeerde klanten.

Herken jij jezelf in dit profiel? Aarzel dan niet langer en solliciteer nu! Wij kijken uit naar jouw sollicitatie als Support Consultant om ons team te versterken en samen de beste dienstverlening aan onze klanten te bieden.

Wat hebben wij jou te bieden?

Bij ons vind je een boeiende en zelfstandige functie voor 36 tot 40 uur per week. Je zult werkzaam zijn op ons kantoor in Paterswolde of Deventer, afhankelijk van jouw woonplaats. In deze rol zul je je bezighouden met MKB Maak-bedrijven die de meest prachtige producten van Nederlandse bodem creëren. Je zult samenwerken met gedreven en professionele collega’s in een informele werksfeer.

We bieden een marktconform salaris en uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een winstdelingsregeling en premievrij pensioen. Bij ons staat jouw persoonlijke ontwikkeling centraal, en we streven ernaar om een omgeving te creëren waarin jij kunt groeien en excelleren in jouw carrière. Kom bij ons werken en maak deel uit van een dynamisch team dat zich inzet voor succes en klanttevredenheid.

Meer weten of direct solliciteren?

Op de website werkenbijab.nl kun je meer informatie vinden zoals voorbeelden van projecten bij onze klanten. Voor vragen over de functie neem je contact op met Willemijn Dokter (HR Business Partner), 0615577276. Voldoe je aan bovenstaand profiel en wil jij AB komen versterken? Stuur dan je motivatie en cv naar werken@absc.nl. Een online assessment maakt onderdeel uit van de procedure.

Direct reageren
Vragen? Neem contact op met Willemijn Dokter!
Willemijn Dokter
HR adviseur: "Heb jij stevige ambities? Wil jij onze klanten laten excelleren? Bij AB hebben we altijd een uitdagende functie voor je beschikbaar. Ook helpen we onze medewerkers graag écht verder. Hoe? Altijd blijven leren bij AB met de mogelijkheden voor ontwikkeling en opleidingsbudget."

Solliciteer nu bij AB!

Laat hieronder je gegevens achter en motiveer waarom jij een AB-er wilt worden.

  • CV
    Max. bestandsgrootte: 16 MB.
  • Motivatie
    Max. bestandsgrootte: 16 MB.