Technisch Applicatiebeheer Exact

"Continuïteit borgen bij onze klanten, jij maakt het verschil!"

Als Technische Applicatiebeheer ga je een afwisselende functie vervullen. Je bent zowel onderdeel van ons installatieteam en maakt deel uit van ons beheerteam. Met jouw kennis en ervaring zorg jij ervoor dat de Exact (en gerelateerde) applicaties en koppelingen volgens afspraak en specificaties worden geïnstalleerd en dat deze optimaal presteren. Daarnaast voer je updates uit en indien gewenst migreer je het gehele Exact applicatielandschap naar een nieuwe (cloud)omgeving. Het beheerteam is verantwoordelijk voor het correct uitvoeren van de gemaakte afspraken uit de SLA contracten met onze klanten. Ook voor calamiteiten en escalaties zullen collega’s en klanten een beroep op je doen. Er is een grote mate van flexibiliteit in je werkzaamheden aangezien sommige werkzaamheden in de avond of in het weekend uitgevoerd moeten worden. Binnen het team is er veel ruimte voor kennisdeling, ontwikkeling en natuurlijk jouw inbreng.

Wie ben jij?

De ideale Technisch Applicatiebeheerder is flexibel, analytisch, vertrouwd op zijn eigen kwaliteiten en voegt iets toe aan het huidige team. Je bent qua kennis en achtergrond een Systems Engineer die meer wil dan alleen remote omgevingen beheren, maar daadwerkelijk bij de klant het verschil wil maken. Je heb ervaring met bedrijfssoftware van bijvoorbeeld Exact, Microsoft, SAP, kennis van MS SQL server en de databases, MS Internet Information Server, netwerken, virtualisatie en cloudomgevingen. Je communiceert helder met verschillende stakeholders op verschillende niveaus en je kan werken onder tijdsdruk. Het analyseren van problemen en het oplossen daarvan vraagt vaak een creatieve en pragmatische insteek.

Wat kunnen wij jou bieden?

Wij bieden een uitdagende en zelfstandige baan. Je komt bij MKB+ productiebedrijven op locatie die de mooiste producten van Nederlands bodem maken. Je gaat werken met gedreven en professionele collega’s. We bieden een marktconform salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden waaronder een lease auto, pensioenregeling en winstdeling.

Direct reageren
Vragen? Neem contact op met Roland ten Broeke!
Roland ten Broeke
Commercieel Directeur "We helpen onze klanten graag écht verder. Niet alleen door ze te automatiseren, maar door een complete effectiviteitsslag. Maak vrijblijvend een afspraak en wij komen bij u langs om de mogelijkheden met u te bespreken."

Solliciteer nu bij AB!

Laat hieronder je gegevens achter en motiveer waarom jij een AB-er wilt worden.
  • CV
    Max. file size: 16 MB.
  • Motivatie
    Max. file size: 16 MB.