Altijd blijven leren met GoodHabitz bij AB!

Binnen AB zien wij ontwikkelen en leren als essentiële componenten in je werkende bestaan. AB’ers zijn professionals die vanuit hun vak de wereld tegemoet gaan. Ze geven advies, bouwen oplossingen, adviseren collega’s en klanten over een brede range aan onderwerpen.  Logisch dat je je kennis en vaardigheden wil blijven ontwikkelen en uitbreiden. Heb je ook weleens ervaren dat het er gewoon niet van komt, die opleiding? De meesten van ons hebben een volle agenda en genoeg prioriteiten. Hoe dan toch bezig blijven met ontwikkeling?

GoodHabitz

Bij het zoeken naar mogelijkheden om leren en ontwikkelen toegankelijker te maken binnen onze organisatie kwamen we GoodHabitz tegen. Heb je de nieuwste release al gezien van Netflix? Netflix sluit aan bij onze behoeften om te kunnen bekijken wat we willen, wanneer én waar we dat willen. GoodHabitz heeft deze vorm overgenomen. Het is hun missie om persoonlijke ontwikkeling leuk en laagdrempelig te maken. Voor iedereen. Dit doen ze door een platform a la Netflix te vullen met allerlei online trainingen. Van snellezen tot snelcursus financiën. Van vitaliteit tot talentmanagement. Voor ieder wat wils en onbeperkt toegankelijk voor de medewerkers.

AB & GoodHabitz

Dit sluit aan bij onze visie en dus werken AB en GoodHabitz samen! Vanaf je eerste werkdag heb je toegang tot je GoodHabitz account en kun je op onderwerpen die je interessant vindt, of die actueel zijn, je kennis verrijken. Op een laagdrempelige manier maak je kennis met het onderwerp en kun je kiezen om je hierin verder te verdiepen.
Ook met je ontwikkeling aan de slag? Kijk bij onze vacatures en solliciteer!

---