Mirte Tersteeg
Inside Sales

"Elke dag de behoeften in kaart brengen van potentiële klanten maakt mijn werk als Inside Sales dynamisch"

Wil jij als Inside Sales het verschil maken? Krijg je energie van klantcontacten, leads opvolgen en krijgen wij energie van jou? Dan is de functie van Inside Sales iets voor jou!

Wat houdt het in?

Als Inside Sales ben je nauw betrokken bij het bedenken en uitvoeren van acties die leiden tot new business. Je bent onderdeel van het marketingteam bestaande uit (Tele)marketeers, Online Marketeer en een Marketing Manager. Je werkt zeer zelfstandig, maar je hebt veel contact met de mensen in het marketingteam.

Wat ga je doen?

 • Je volgt ‘hot leads’ op n.a.v. diverse webinars;
 • Je screent deze leads en brengt de behoeften in kaart;
 • Je voert diverse adviserende gesprekken;
 • Commerciële uitvoering geven aan marketingcampagnes;
 • Klantcontacten n.a.v. loyalty events, uitingen of onderzoek;
 • Je zorgt dat het CRM systeem up-to-date blijft en verrijkt deze desgewenst;
 • Je hebt een signaalfunctie voor klanten en collega’s.

Wie ben jij?

Als Inside Sales ben je een geboren commercieel talent, die graag in teamverband tot de mooiste resultaten komt. Je bent van nature communicatief sterk, proactief en vindt het leuk om met relaties het gesprek aan te gaan. IT heeft bij jou altijd een grotere rol gespeeld en je hebt een afgeronde (commerciële) hbo-opleiding met 1 jaar werkervaring. Ook pas afgestudeerden zijn van harte welkom om te reageren op deze vacature.

Wat bieden we jou?

Wij bieden een uitdagende en zelfstandige baan (28 – 32 uur) in een inspirerende werkomgeving met gedreven en professionele collega’s. We bieden een marktconform salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden. Standplaats is Paterswolde.

Direct reageren
Vragen? Neem contact op met Roland ten Broeke!
Roland ten Broeke
Commercieel Directeur "We helpen onze klanten graag écht verder. Niet alleen door ze te automatiseren, maar door een complete effectiviteitsslag. Maak vrijblijvend een afspraak en wij komen bij u langs om de mogelijkheden met u te bespreken."

Solliciteer nu bij AB!

Laat hieronder je gegevens achter en motiveer waarom jij een AB-er wilt worden.
 • CV
  Max. file size: 16 MB.
 • Motivatie
  Max. file size: 16 MB.