“Iedere klant bevindt zich in een andere fase waardoor elke dag dynamisch is!”

Wordt jij onze nieuwe consultant?

Word jij de sparringpartner van onze klanten voor het optimaliseren van hun processen? Word je blij van logistieke processen, ERP en voel je je thuis bij industriële bedrijven? Krijg je energie van het geven van advies en begeleiden van bedrijven naar excellentie? Dan is de functie van consultant wat voor jou! Bekijk hieronder het filmpje om een nog betere indruk van de functie te krijgen.

Wie ben jij?

Jij bent een stevige gesprekspartner voor onze klanten in complexe trajecten met uitdagende vraagstukken. Je bent inhoudelijk verantwoordelijk voor het hele traject; van het in kaart brengen van huidige processen tot implementatie van het nieuwe proces en Exact. Procesverbetering realiseren wij met behulp van methoden en technieken vanuit o.a. Lean/QRM en verandermanagement. Je bent het grootste deel van je week bij klanten aan het werk en kunt inhoudelijk veel invloed uitoefenen.

Je vindt het leuk om samen te werken binnen projectteams, bestaande uit een projectmanager, een of meer consultants en/of developers. Op vrijdag ben je met je eigen team op de vestiging om kennis uit te wisselen en de week af te sluiten. Eens per 6 weken is er een centraal overleg waar kennisdeling en elkaar zien en spreken centraal staan.

Wat vragen wij?

Je hebt WO werk- en denkniveau. We vinden het belangrijk dat je een afgeronde academische opleiding hebt in de richting van logistiek, bedrijfskunde, bedrijfseconomie of werktuigbouwkunde. Daarnaast beschik je over een zelfstandige aanpak, neem je makkelijk initiatief en ben je bereid te leren. Je krijgt anderen mee met jouw visie in een veranderende omgeving. Om als professional bij ons te werken vragen we, naast bovenstaande, ervaring op het vlak van procesoptimalisatie, logistiek en of controlling. Ervaring met ERP implementatietrajecten, en in het bijzonder Exact software is een pré. Je ziet het als een fantastische uitdaging om middelgrote bedrijven in de industrie te helpen optimaliseren.

Door ontwikkelen en leren als professional

Om als professional bij ons te komen werken, vragen we ook ervaring op het vlak van procesoptimalisatie en logistiek. Zie jij jezelf als een consultant en krijg je anderen mee met jouw visie in een veranderende omgeving? Mooi, dat zoeken we! Ervaring met ERP implementatietrajecten, en in het bijzonder Exact software is een pré. Constructief/kritisch zijn is verder een belangrijke skill. Verder kies je er bij ons bewust voor om voor de MKB maak-industrie te werken.

Over AB

Bij ruim 500 bedrijven in uiteenlopende industriële branches hebben wij succesvolle implementaties uitgevoerd. Dat maakt ons dan ook:

  • de grootste Exact partner voor de industrie in Nederland;
    (winnaar Exact Partner van het Jaar Award 2023)
  • Wij staan er voor dat onze klanten hun bedrijfsprocessen beter organiseren, automatiseren en excelleren!

Met meer dan 90 enthousiaste collega’s, verdeeld over vier vestigingen zijn wij in het hele land vertegenwoordigd. Naast hard werken is er ook ruimte voor plezier en ontspanning, work hard/play hard. We geven veel aandacht aan (persoonlijke) ontwikkeling met bijvoorbeeld een mentor, groeigesprekken, opleiding, training, coaching en kennisdagen!

Direct reageren
Vragen? Neem contact op met Roland ten Broeke!
Roland ten Broeke
Commercieel Directeur "We helpen onze klanten graag écht verder. Niet alleen door ze te automatiseren, maar door een complete effectiviteitsslag. Maak vrijblijvend een afspraak en wij komen bij u langs om de mogelijkheden met u te bespreken."

Solliciteer nu bij AB!

Laat hieronder je gegevens achter en motiveer waarom jij een AB-er wilt worden.

  • CV
    Max. bestandsgrootte: 2 MB.
  • Motivatie
    Max. bestandsgrootte: 2 MB.
---