“Als architect van de oplossing bij de klant aan tafel!”

Senior Consultant

Heb je ruime ervaring met het begeleiden van ERP-implementaties, verandertrajecten bij klanten? Ben je een echte kennisdrager? Heb je plezier in het coachen en begeleiden van je collega’s? Dan ben je een Senior Consultant die wij zoeken!

Welke kennis en ervaring neem je mee?

Je hebt WO werk- en denkniveau, bijvoorbeeld een academische opleiding in de richting van logistiek, bedrijfskunde, bedrijfseconomie, werktuigbouwkunde o.d. Je hebt ruime ervaring op het vlak van procesoptimalisatie, verandermanagement, logistiek, ERP implementaties en Exact Software (Globe, Synergy). Heb je ervaring met specifieke processen naast algemene logistieke kennis, zoals WMS, MRP of Finance? Dat is een grote pré! Verder heb je een zelfsturende houding, ben je ondernemend en beschik je over een groei mindset. Je bent een coach voor jouw collega’s en je zet jouw kennis en ervaring graag in om middelgrote bedrijven in de industrie te helpen optimaliseren.

 

Welke verantwoordelijkheden heb je?

Je bekijkt vraagstukken vanuit verschillende invalshoeken en toetst deze aan klantbelang én het belang van onze eigen organisatie. Je laat klanten nadenken over de vraag achter hun vraag. Je bent inhoudelijk verantwoordelijk voor het hele traject; van het in kaart brengen van huidige processen tot implementatie van het nieuwe proces en Exact.

Procesverbeteringen realiseren wij met behulp van methoden en technieken vanuit o.a. Lean/QRM en verandermanagement. Jouw advies- en commerciële vaardigheden zijn sterk en je helpt collega’s met minder ervaring dezelfde vaardigheden te laten zien bij klanten. Dit doe je door coaching en door jouw kennis en ervaring breed te delen, Je bent zichtbaar binnen onze organisatie met ideeën, visie en creatieve oplossingen. Je wil je graag verdiepen of verbreden in jouw vakgebied/expertise.
.

Lees hier meer over de sollicitatieprocedure
.

Over AB

Bij ruim 500 bedrijven in uiteenlopende industriële branches hebben wij succesvolle implementaties uitgevoerd. Dat maakt ons dan ook:

  • de grootste Exact partner voor de industrie in Nederland;
    (winnaar Exact Partner van het Jaar Award 2023)
  • Wij staan er voor dat onze klanten hun bedrijfsprocessen beter organiseren, automatiseren en excelleren!

Met meer dan 90 enthousiaste collega’s, verdeeld over vier vestigingen zijn wij in het hele land vertegenwoordigd. Naast hard werken is er ook ruimte voor plezier en ontspanning, work hard/play hard. Want met onze vitale en gelukkige medewerkers kunnen wij top kwaliteit leveren aan onze klanten.

Hoe we dat doen? Plezier en eigenaarschap zijn centrale waarden bij AB. We geven veel aandacht aan (persoonlijke) ontwikkeling met bijvoorbeeld een mentor, groeigesprekken, opleiding, training, coaching en kennisdagen. Want net als onze klanten willen we continu verbeteren: elke dag nog beter!

Direct reageren
Vragen? Neem contact op met Willemijn Dokter!
Willemijn Dokter
HR adviseur: "Heb jij stevige ambities? Wil jij onze klanten laten excelleren? Bij AB hebben we altijd een uitdagende functie voor je beschikbaar. Ook helpen we onze medewerkers graag écht verder. Hoe? Altijd blijven leren bij AB met de mogelijkheden voor ontwikkeling en opleidingsbudget."

Solliciteer nu bij AB!

Laat hieronder je gegevens achter en motiveer waarom jij een AB-er wilt worden.

  • CV
    Max. bestandsgrootte: 8 MB.
  • Motivatie
    Max. bestandsgrootte: 8 MB.
---