Heb jij een interessante functie gezien?

Sollicitatieprocedure

De sollicitatieprocedure in slechts 4 stappen:

Nadat je ons je gegevens hebt toegestuurd volgt de sollicitatieprocedure. Plezier in je werk en een goede klik met je toekomstige collega’s vinden wij van groot belang. Voldoende uitdaging in je functie en je kunnen blijven ontwikkelen zijn ook belangrijke aspecten. De sollicitatieprocedure is dan ook gericht op het leren kennen van elkaar én het leren kennen van onze organisatie.

Stap 1: Kennismaken

In dit gesprek maak je voor het eerst kennis. Het doel van dit gesprek is elkaar beter te leren kennen. En ook om informatie uit te wisselen over jouw wensen, ambities en kwaliteiten én onze organisatie en de functie.

Stap 2: Online Assessment

Als we beiden enthousiast zijn word je uitgenodigd voor een online assessment van PiCompany. Dit brengt o.a. persoonlijkheid en cognitieve capaciteiten in beeld.

Stap 3: Vervolggesprek

In het vervolggesprek gaan we dieper in op de vacature, werkomgeving en je toekomstige collega’s.  Jij laat zien wat je in huis hebt en je kunt alle vragen stellen die in je op zijn gekomen. Je spreekt o.a. je toekomstig leidinggevende en ook met collega’s met wie je samenwerkt in bijvoorbeeld projecten.

Stap 4: Arbeidsvoorwaardengesprek

De laatste stap is het arbeidsvoorwaardengesprek. Een formaliteit, want veel van de details zijn eerder in het proces al aan bod gekomen. Als alles gaat zoals we dat graag zien, is dit een mooi moment. Tekenen en dan snel van start!

Wat bieden wij jou?

Salaris / loon

Uiteraard bieden we je een mooi salaris. We werken binnen AB met salarisschalen. Je wordt op basis van je functie en ervaringsniveau ingeschaald.  Naast een vast salaris verdien je in veel functies ook nog een bonus of provisie.

Collega’s

Je komt te werken in een divers team met slimme, gedreven collega’s en volop ruimte voor groei en kennisverdieping. Onze bedrijfscultuur kenmerkt zich door betrokkenheid en gedrevenheid. We sparren dagelijks met elkaar en helpen elkaar altijd!

Equipment

Je krijgt bij ons alles wat je nodig hebt om je werk goed te kunnen doen. Iphone, laptop en andersoortige hardware passend bij ons vak.

Werkplek

Jouw thuisbasis is een van onze vier vestigingen verspreid door Nederland. Hier ontmoet je je collega’s wekelijks en werk je in een inspirerende omgeving aan vragen van klanten. Veel van onze collega’s komen dagelijks bij klanten over de vloer. Dan bevind je je natuurlijk middenin productieomgevingen.

Daarnaast natuurlijk nog veel meer, zoals:

  • Vakanties
  • Pensioenregeling bij Brand New Day
  • Uitjes met het hele bedrijf en je eigen team
  • Volop mogelijkheden voor ontwikkeling en opleidingsbudget.

 

---