Winnaar van de Exact Partner van het Jaar Award

AB heeft de Exact Partner van het Jaar Award 2021 gewonnen!

AB heeft de Exact Partner van het Jaar Award 2021 gewonnen! Ons team van ruim 80 collega’s werkt dagelijks keihard om te zorgen dat onze klanten in de (maak)industrie kunnen excelleren. Samen streven wij ernaar om langdurige klantrelaties op te bouwen voor AB en Exact. Uiteraard gaat er ook dank uit naar onze klanten, die wij dagelijks mogen helpen hun processen te optimaliseren en automatiseren, met behulp van Exact en de slimme oplossingen van AB. Hieronder vind u het persbericht van Exact: 


AB grote winnaar van de 34e editie van de Partner van het Jaar Award

Delft, 20 mei 2022 – Tijdens de 34e editie van het Exact Partner van het Jaar-event werden Exact-partners bekroond met een felbegeerde award. Als grote winnaar van de avond mocht AB de Exact Partner van het Jaar award van CEO Paul Ramakers in ontvangst nemen. De uitreiking van in totaal acht prijzen vond plaats in Fort St. Gertrudis in Geertruidenberg en werd gehost door actrice, zangeres en presentatrice Marlijn Weerdenburg. Naast de feestvreugde rondom de winnaars, was er volop entertainment aanwezig: van violisten duo StringCats en de indrukwekkende kunsten van Ring Acrobatiek, tot een harpist en LED Acts.”

Exact beoordeelt zijn partners aan de hand van omzet, omzetgroei, customer succes en de ontwikkeling van new business omzet. De Partner van het Jaar Award is de award voor de beste allrounder in het partnerkanaal van Exact.

“Grote winnaar AB creëert loyale klanten”

Exact over AB: “Al jarenlang is AB een specialist met focus, die zich onderscheidt door duidelijke keuzes te maken in specifieke marktsegmenten en type klanten die goed aansluiten bij hun visie. Bovendien investeert AB flink in productontwikkeling die complementair is aan het Exact portfolio. Dit maakt dat ze een succesvolle propositie hebben voor klanten – en dat loont. De inzet van AB uit zich in goede omzetgroei, een laag aantal contractopzeggingen, hoge NPS (Net Promoter Score) en sterke klantloyaliteit. Dat maakt dat ze dit jaar bekroond zijn tot de Partner van het Jaar 2021.”

Marketing Award en Customer Succes Award Nominaties!

Naast Partner van het Jaar Award, werd AB ook genomineerd voor de Exact Marketing Award en de Customer Succes Award.

Roland ten Broeke, directeur van AB: “Bedankt voor deze prachtige nominaties en de felbegeerde award. Ons team van ruim 80 collega’s werkt dagelijks keihard om te zorgen dat onze klanten in de (maak)industrie kunnen excelleren. Samen streven wij ernaar een zo hoog mogelijke klanttevredenheid te borgen en langdurige klantrelaties op te bouwen voor AB en Exact. En uiteraard gaat er ook dank uit naar onze klanten, die wij dagelijks mogen helpen hun processen te optimaliseren en automatiseren, met behulp van Exact en de slimme oplossingen van AB.”

Partners erkennen en bedanken

Exact CEO Paul Ramakers blikt terug op de avond: “Het is fantastisch om na twee jaar eindelijk weer de Exact Partner van het Jaar Awards te kunnen uitreiken zoals we dat gewend zijn. Deze avond is ieder jaar weer een hoogtepunt, voor zowel de partners als Exact. We vinden het belangrijk om onze partners te erkennen en bedanken voor de elementaire rol die zij binnen dit netwerk spelen. Ik ben er trots op hoe we samen verder zijn gegroeid. Dit kan niet zonder de lokale kennis waar onze partners over beschikken, ze zijn als de beste bekend met deze groep klanten en hun behoeften en bovendien kennen ze onze producten door en door. Daarnaast laten ze telkens weer zien dat ze flexibel, veerkrachtig en creatief zijn. Mede dankzij onze partners was 2021 wederom een geslaagd jaar.”

---