Front-end developer

"Complexe oplossingen maken waarbij je uitgedaagd wordt en die waarde toevoegen voor de klant"

Kom jij ons consultancyteam versterken? Met jouw talent voor het maken van mock-ups en prototypes geven we onze klanten een nog beter beeld van het proces. Wij zoeken een front-end developer voor de regio Deventer.

Kun jij goed met HTML, CSS en Javascript overweg?

Open, communicatief sterk en technisch vaardig. Met een MBO opleiding front end developer of design en een enthousiaste en leergierige houding pas je goed in ons team. We nemen graag de tijd om je in deze nieuwe functie je plek te helpen vinden. Ook als je al wat meer ervaring hebt en het een uitdaging vindt deze functie vorm te gaan geven, ben je van harte welkom. Belangrijk is dat je zelfstandig kunt werken, zelfstartend bent: je durft je werk op te zoeken. Verder ben je communicatief sterk: je legt makkelijk en snel contact met developers, consultants, salesconsultants en klanten. Je kunt goed met HTML, CSS en Javascript overweg. Kennis van C# is een pre.

Wat ga je doen?

Binnen ons development team draait jouw werk om twee centrale thema’s:

  • Je ontwerpt (designed) prototypes en mock-ups
  • Je bouwt CSS stylesheets

Met jouw werk ondersteun je het consultancy en sales team bij het nog beter in beeld brengen van oplossingen die onze klanten versterken. Verder maak je mooie user interfaces waarbij je oog hebt voor de gebruiksvriendelijkheid.

Direct reageren
Vragen? Neem contact op met Willemijn Dokter!
Willemijn Dokter
HR adviseur: "Heb jij stevige ambities? Wil jij onze klanten laten excelleren? Bij AB hebben we altijd een uitdagende functie voor je beschikbaar. Ook helpen we onze medewerkers graag écht verder. Hoe? Altijd blijven leren bij AB met de mogelijkheden voor ontwikkeling en opleidingsbudget."

Solliciteer nu bij AB!

Laat hieronder je gegevens achter en motiveer waarom jij een AB-er wilt worden.

  • CV
    Max. bestandsgrootte: 16 MB.
  • Motivatie
    Max. bestandsgrootte: 16 MB.