“User-friendly oplossingen ontwerpen die écht waarde toevoegen voor de klant!”

Kun jij goed met HTML, CSS en Javascript overweg?

Wij zoeken een front-end developer voor de regio Deventer. Open, communicatief sterk en technisch vaardig. Met een MBO opleiding front end developer of design én een enthousiaste en leergierige houding pas je goed in ons team! We nemen graag de tijd om je in deze nieuwe functie je plek te helpen vinden. Ook als je al wat meer ervaring hebt en het een uitdaging vindt deze functie vorm te gaan geven, ben je van harte welkom.

Wie ben jij?

 • Je bent zelfstartend: je durft je werk op te zoeken.
 • Je bent communicatief sterk en je kunt zelfstandig werken.
 • Je legt makkelijk en snel contact met developers, consultants, salesconsultants en klanten.
 • Je kunt goed met HTML, CSS en Javascript overweg. Kennis van C# is een pre.

Wat ga je doen?

Met jouw talent voor het maken van mock-ups en prototypes geven we onze klanten een nog beter beeld van het proces. Binnen ons development team draait jouw werk om twee centrale thema’s:

 • Je ontwerpt (designed) prototypes en mock-ups.
 • Je maakt mooie user interfaces waarbij je oog hebt voor gebruiksvriendelijkheid.
 • Je bouwt CSS stylesheets.

Met jouw werk ondersteun je het consultancy en sales team bij het nog beter in beeld brengen van oplossingen die onze klanten versterken!
.
.
.

Over AB

Bij ruim 500 bedrijven in uiteenlopende industriële branches hebben wij succesvolle implementaties uitgevoerd. Dat maakt ons dan ook:

 • de grootste Exact partner voor de industrie in Nederland;
  (winnaar Exact Partner van het Jaar Award 2023)
 • Wij staan er voor dat onze klanten hun bedrijfsprocessen beter organiseren, automatiseren en excelleren!

Met meer dan 90 enthousiaste collega’s, verdeeld over vier vestigingen zijn wij in het hele land vertegenwoordigd. Naast hard werken is er ook ruimte voor plezier en ontspanning, work hard/play hard. Want met onze vitale en gelukkige medewerkers kunnen wij top kwaliteit leveren aan onze klanten.

Hoe we dat doen? Plezier en eigenaarschap zijn centrale waarden bij AB. We geven veel aandacht aan (persoonlijke) ontwikkeling met bijvoorbeeld een mentor, groeigesprekken, opleiding, training, coaching en kennisdagen. Want net als onze klanten willen we continu verbeteren: elke dag nog beter!

Direct reageren
Vragen? Neem contact op met Willemijn Dokter!
Willemijn Dokter
HR adviseur: "Heb jij stevige ambities? Wil jij onze klanten laten excelleren? Bij AB hebben we altijd een uitdagende functie voor je beschikbaar. Ook helpen we onze medewerkers graag écht verder. Hoe? Altijd blijven leren bij AB met de mogelijkheden voor ontwikkeling en opleidingsbudget."

Solliciteer nu bij AB!

Laat hieronder je gegevens achter en motiveer waarom jij een AB-er wilt worden.

 • CV
  Max. bestandsgrootte: 2 MB.
 • Motivatie
  Max. bestandsgrootte: 2 MB.
---