Meten = Weten, online assessments in de selectieprocedure...

Het gaat goed met de Nederlandse arbeidsmarkt. Veel mensen die willen werken hebben een baan. En als werknemer heb je momenteel keus. Zeker in de markt waarin wij als AB opereren (IT Consultancy) is het soms lastig om de juiste mensen te ontmoeten die onze organisatie kunnen versterken. Sommige bedrijven kiezen er hierdoor voor om de poorten wat verder open te zetten. Wij hebben er echter voor gekozen om objectiviteit in onze selectieprocedure aan te brengen. Leidt dit dan niet tot nog minder potentieel geschikte kandidaten vraag je je af? Nee, juist niet!

Online assessment

Wij kiezen er voor om door middel van online assessment de juiste fit objectief te meten. Pas je bij ons? Passen wij bij jou? Door kritisch te zijn en te zoeken naar daar waar de echte match ontstaat kunnen we de juiste mensen de juiste plek bieden. En de kwaliteit van onze selectie is hierdoor juist hoger. We wijzen dus minder snel af op cv, en krijgen hierdoor een divers palet aan vaardigheden, kennis en talent binnen waarmee we op zoek gaan naar jouw uitdaging voor de komende jaren.

Meten is weten

Dit passen we bij onze klanten toe, en zo gaan we ook met onze (toekomstige) collega’s om. We brengen tijdens de selectieprocedure analytisch vermogen en persoonlijkheid objectief in kaart met diverse tests en vragenlijsten. Dit doe je online en de inzichten delen we met je in de vervolggesprekken. Past dit ook bij jou? Solliciteer snel op een van onze vacatures en maak het zelf mee!

---