“Oplossingen ontwikkelen die écht waarde toevoegen voor de klant!”

Wil jij als software developer impact maken met je werk? Krijg je energie van adviseren, ontwikkelen en testen? Dan is de functie van Solution Developer iets voor jou! Bekijk het filmpje om een indruk van deze functie te krijgen!

Wat gaan we bouwen?

Als solution developer ga je binnen projecten aan de slag met het ontwikkelen van maatwerk. We adviseren onze klanten over hun processen en helpen ze te verbeteren door slimmer te organiseren en door het implementeren van Exact Software. Daar waar maatwerk nodig is, hebben we jou als solution developer hard nodig. Je hebt hierbij te maken met allerlei processen binnen een organisatie, logistiek, servicemanagement, distributie en natuurlijk productie. Je werkt samen binnen projectteams, bestaande uit een projectmanager, consultant en een developer.
.
.

Je bent gedurende je week het grootste deel voor klanten aan het werk. Vaak bij hun op locatie, maar ook vanuit kantoor of huis. Wekelijks komt het development team landelijk samen en je vestigingsgenoten zie je ook elke week. Er is hierdoor veel ruimte voor kennisdeling, ontwikkeling en ook betrokkenheid onderling.

Wat heb je in je toolkit?

De ideale solution developer is natuurlijk goed in het bedenken en ontwikkelen van softwareoplossingen.

 • Je hebt een afgeronde (HBO) opleiding op het vlak van IT en ervaring met data.
 • Kennis van C#/VB en (ASP).NET zijn essentieel, kennis van Exact (gerelateerde) applicaties een pré.
 • Je vindt het uitdagend om met verschillende technieken bezig te zijn (SQL, C# / VB, ASP.NET, SSRS, JSON, XML en Exact Software).
 • Je werkt graag voor klanten en je neemt makkelijk initiatief.
 • Omdat je verschillende projecten voor klanten per week afwisselt, is het belangrijk dat je goed kan schakelen en overzicht houdt door je werk goed te organiseren.

Over AB

Bij ruim 500 bedrijven in uiteenlopende industriële branches hebben wij succesvolle implementaties uitgevoerd. Dat maakt ons dan ook:

 • de grootste Exact partner voor de industrie in Nederland;
  (winnaar Exact Partner van het Jaar Award 2023)
 • Wij staan er voor dat onze klanten hun bedrijfsprocessen beter organiseren, automatiseren en excelleren!

Met meer dan 90 enthousiaste collega’s, verdeeld over vier vestigingen zijn wij in het hele land vertegenwoordigd. Naast hard werken is er ook ruimte voor plezier en ontspanning, work hard/play hard. Want met onze vitale en gelukkige medewerkers kunnen wij top kwaliteit leveren aan onze klanten.

Hoe we dat doen? Plezier en eigenaarschap zijn centrale waarden bij AB. We geven veel aandacht aan (persoonlijke) ontwikkeling met bijvoorbeeld een mentor, groeigesprekken, opleiding, training, coaching en kennisdagen. Want net als onze klanten willen we continu verbeteren: elke dag nog beter!

Direct reageren
Vragen? Neem contact op met Willemijn Dokter!
Willemijn Dokter
HR adviseur: "Heb jij stevige ambities? Wil jij onze klanten laten excelleren? Bij AB hebben we altijd een uitdagende functie voor je beschikbaar. Ook helpen we onze medewerkers graag écht verder. Hoe? Altijd blijven leren bij AB met de mogelijkheden voor ontwikkeling en opleidingsbudget."

Solliciteer nu bij AB!

Laat hieronder je gegevens achter en motiveer waarom jij een AB-er wilt worden.

 • CV
  Max. bestandsgrootte: 8 MB.
 • Motivatie
  Max. bestandsgrootte: 8 MB.
---