Solution
Developer

"Complexe oplossingen maken waarbij je uitgedaagd wordt en die waarde toevoegen voor de klant"

Wil jij als software developer impact maken met je werk? Krijg je energie van adviseren, ontwikkelen en testen? Dan is de functie van Solution Developer iets voor jou! Bekijk hieronder het filmpje om een indruk van deze functie te krijgen.

Wat gaan we bouwen?

Als developer ga je binnen projecten aan de slag met het ontwikkelen van maatwerk. We adviseren onze klanten over hun processen en helpen ze te verbeteren door slimmer te organiseren en door het implementeren van Exact Software. Daar waar maatwerk nodig is, hebben we jou als solution developer hard nodig. Je hebt hierbij te maken met allerlei processen binnen een organisatie, logistiek, servicemanagement, distributie en natuurlijk productie. Je werkt samen binnen projectteams, bestaande uit een projectmanager, consultant en een developer.

Je bent gedurende je week het grootste deel voor klanten aan het werk. Vaak bij hun op locatie, maar ook vanuit kantoor of huis. Wekelijks komt het development team landelijk samen en je vestigingsgenoten zie je ook elke week. Er is hierdoor veel ruimte voor kennisdeling, ontwikkeling en ook betrokkenheid onderling.

Wat heb je in je toolkit?

De ideale solution developer is natuurlijk goed in het bedenken en ontwikkelen van softwareoplossingen. Daarbij vind je het uitdagend om met verschillende technieken bezig te zijn (SQL, C# / VB, ASP.NET, SSRS, JSON, XML en Exact Software). Je werkt graag voor klanten, neemt makkelijk initiatief en je bent ondernemend. Omdat je verschillende projecten voor klanten per week afwisselt, is het belangrijk dat je goed kan schakelen en overzicht houdt door je werk goed te organiseren. Tot slot is het belangrijk dat je een afgeronde (hbo) opleiding hebt op het vlak van IT en ervaring met data. Kennis van C#/VB en (ASP).NET zijn essentieel, kennis van Exact (gerelateerde) applicaties een pré.

Direct reageren
Vragen? Neem contact op met Willemijn Dokter!
Willemijn Dokter
HR adviseur: "Heb jij stevige ambities? Wil jij onze klanten laten excelleren? Bij AB hebben we altijd een uitdagende functie voor je beschikbaar. Ook helpen we onze medewerkers graag écht verder. Hoe? Altijd blijven leren bij AB met de mogelijkheden voor ontwikkeling en opleidingsbudget."

Solliciteer nu bij AB!

Laat hieronder je gegevens achter en motiveer waarom jij een AB-er wilt worden.

  • CV
    Max. bestandsgrootte: 16 MB.
  • Motivatie
    Max. bestandsgrootte: 16 MB.