Technisch Applicatiebeheerder Exact

Ben jij in de rol van Technisch Applicatiebeheerder altijd op zoek naar verbetering? En ga jij complexe problemen en vraagstukken met betrekking tot installaties, updates en migraties niet uit de weg? Dan is deze functie wellicht voor jou weggelegd! Wij zoeken een Technisch Applicatiebeheerder Exact voor onze klanten in Midden en West Nederland (1.0 FTE)!

Wat ga je doen?

Als Technische Applicatiebeheerder ga je een afwisselende functie vervullen. Met jouw kennis en ervaring zorg jij ervoor dat de Exact (gerelateerde) applicaties en koppelingen volgens afspraak en specificaties worden geïnstalleerd en dat deze optimaal presteren. Daarnaast voer je updates uit en indien gewenst migreer je het Exact applicatielandschap naar een nieuwe (Cloud)omgeving. Ook voor calamiteiten en escalaties zullen collega’s en klanten een beroep op jouw creatief en analytische vermogen doen.

Er zit een grote mate van flexibiliteit en verantwoordelijkheid in je werkzaamheden aangezien sommige werkzaamheden in de avond of in het weekend uitgevoerd moeten worden. Binnen het team is er veel ruimte voor kennisdeling, ontwikkeling en natuurlijk jouw eigen inbreng. Je komt bij MKB Maak-bedrijven op locatie die de mooiste producten van Nederlands bodem maken!

Wie ben jij?

De ideale Technisch Applicatiebeheerder heeft een HBO werk- en denkniveau, is flexibel, analytisch, vertrouwd op zijn eigen kwaliteiten en voegt iets toe aan het huidige team. Je hebt ervaring met Exact Software, SQL, IIS, applicatiebeheer, Windows netwerken, virtualisatie en Cloudomgevingen. Je communiceert helder met verschillende stakeholders op verschillende niveaus en je kan werken onder tijdsdruk. Het analyseren van problemen en oplossen van problemen vraagt een creatieve pragmatische insteek. Ben jij die system engineer die de switch naar technisch applicatiebeheer wil maken?

Wat kunnen wij bieden?

  • Een uitdagende en zelfstandige baan voor 40 uur per week in ons kantoor in Rotterdam of Deventer, afhankelijk van jouw woonplaats.
  • Je gaat werken met gedreven en professionele collega’s binnen een informele werksfeer.
  • Aandacht voor (persoonlijke) ontwikkeling met bijvoorbeeld een mentor, groeigesprekken, opleiding, training, coaching en kennisdagen!
  • We bieden een marktconform salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden waaronder een winstdelingsregeling, premievrij pensioen en leaseauto.

Over AB

Bij ruim 500 bedrijven in uiteenlopende industriële branches hebben wij succesvolle implementaties uitgevoerd. Dat maakt ons dan ook de grootste Exact partner voor de industrie in Nederland (winnaar Exact Partner van het Jaar Award 2023). Met meer dan 90 enthousiaste collega’s in vier vestigingen zitten wij in het hele land!

Direct reageren
Vragen? Neem contact op met Willemijn Dokter!
Willemijn Dokter
HR adviseur: "Heb jij stevige ambities? Wil jij onze klanten laten excelleren? Bij AB hebben we altijd een uitdagende functie voor je beschikbaar. Ook helpen we onze medewerkers graag écht verder. Hoe? Altijd blijven leren bij AB met de mogelijkheden voor ontwikkeling en opleidingsbudget."

Solliciteer nu bij AB!

Laat hieronder je gegevens achter en motiveer waarom jij een AB-er wilt worden.

  • CV
    Max. bestandsgrootte: 8 MB.
  • Motivatie
    Max. bestandsgrootte: 8 MB.
---