Support Specialist Exact Software

"Klanten helpen met complexe problemen, een uitdaging die jij niet uit de weg gaat!"

De supportafdeling is het eerste aanspreekpunt voor onze klanten die problemen ervaren in het gebruik van de door AB geleverde software applicaties. De supportafdeling biedt extra ondersteuning aan onze SLA klanten waarmee wij duidelijke afspraken hebben gemaakt over o.a. responstijden en opvolging. Dagelijks zoekt de supportafdeling naar de juiste oplossing voor de meest uiteenlopende vraagstukken. Met een servicegerichte insteek worden klanten snel weer op weg geholpen.

Wie ben jij?

De ideale Support Specialist is klantvriendelijk, kan goed luisteren en is service- en resultaatgericht. Jij komt graag je bed uit om klanten te ondersteunen in het dagelijks gebruik van de Exact (en gerelateerde) software. Telefonisch contact, remote meekijken en af en toe naar de klant. Jij bent analytisch en doortastend waardoor je snel tot de kern van een probleem komt. Je weet klanten gerust te stellen, communiceert helder en weet de verwachtingen bij de klant managen. Je bent verantwoordelijk, je toont eigenaarschap en houdt het overzicht. Je hebt kennis van bedrijfssoftware bij voorkeur Exact Software, ScanSys ImageCaptrue, Sumatra en/of Microsoft SQL en je voegt iets toe aan ons team.

Wat kunnen wij bieden?

Wij bieden een uitdagende baan in een mooi en professioneel team met veel kennis en ervaring. Je ondersteunt MKB+ productiebedrijven die de mooiste producten van Nederlands bodem maken. Je gaat werken met gedreven en professionele collega’s. We bieden een marktconform salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden.

Direct reageren
Vragen? Neem contact op met Roland ten Broeke!
Roland ten Broeke
Commercieel Directeur "We helpen onze klanten graag écht verder. Niet alleen door ze te automatiseren, maar door een complete effectiviteitsslag. Maak vrijblijvend een afspraak en wij komen bij u langs om de mogelijkheden met u te bespreken."

Solliciteer nu bij AB!

Laat hieronder je gegevens achter en motiveer waarom jij een AB-er wilt worden.
  • CV
    Max. file size: 16 MB.
  • Motivatie
    Max. file size: 16 MB.